Хасково

С 1.2 млн. лв. подменят водопроводи в Хасково

Обществена поръчка за реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа в Хасково обявиха от общината.

Тя е разделена на 4 обособени позиции и включва проектиране, упражняване на авторски надзор и строително-монтажни работи. Прогнозната стойност е 1 173 500 лв. без ДДС, а офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 6 октомври.

Първата обособена позиция включва подмяна на ВиК-мрежата в участъци по улица „Булаир“ – от улица „Дунав“ до булевард „Съединение“, по улица „Криволак“ – от „Булаир“ до улица „Генерал Колев“ и по „Генерал Колев“ – от „Криволак“ до „Съединение“.

Вторият участък е по улица „Тракия“ – от улиица „Генерал Столетов“ до улица „Бяло море“. Третата позиция е за квартал „Бадема“ в участъка по улица „22-ри септември“ от кръстовището с улица „Лестър“ до кръстовището с улица „Зеленика“.

Четвъртата обособена позиция предвижда подмяна на водопроводна мрежа по улица „Константин Симидчиев“ – от улица „Георги Кирков“ до площад „Спартак“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button