Любопитно

Художничките Мелда Хикмет, Вяра Христова и Виктория Кирякова със златен билет от хасковския театър

Младите художнички от хасковската школа „Колорит“ Мелда Хикмет, Вяра Христова и Виктория Кирякова спечелиха призовите места в конкурса за плакат за спектакъла „Дванайсета нощ“, с който тази вечер се откри новия театрален сезон.

Те спечелиха по един златен билет за двама, с който ще могат 1 година да посещават безплатно представленията. За победителката Мелда има и парична награда, а нейният плакат става официален за спектакъла.

ТеатърВ конкурса участваха 16 плаката на таланти от школата. Всички бяха поздравени от журито – режисьорът Анастасия Събева, художникът на ДКТ „Иван Димов“ Ралица Петрова и заместник-директорът Станислава Николова – Жипонова.

ТеатърДиректорът на театъра Стелиян Николов и ръководителят на школата Веселина Делчева също поздравиха деца за творбите им в този труден жанр. Всички получиха магнитчета и влязоха да се насладят на представлението „Дванайсета нощ“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Аватар
Аватар
18.09.2022 19:37 19:37

Браво, успех на младите таланти !

Back to top button