Хасково

Шефът на „Напоителни системи“ изненадан от смяната си: Стопих задълженията с над 50%

Досегашният управител на хасковския клон на „Напоителни системи“ Ивайло Тонев коментира пред Haskovo.info, че е изненадан от предстоящата му смяна. До дни се очаквало вписването в Търговския регистър на нов управител.

„Абсолютно съм изненадан от решението на Борда за смяна на управителя. Явно постигнатите резултати не са от никакво значение в „Напоителни системи“, заяви Тонев. Той беше назначен преди 6 месеца, когато е заварил 270 000 лв. задължения към доставчици.

„Към момента оставям клона със 120 000 лв. задължения към доставчици и с изплатени заплати, изчистени такси и данъци към държавата за 2022 г. Оставям клона без нито един лев ново задължение, като старите са стопени над 50%“, каза досегашният управител.

Той припомни, че „Напоителни системи“ – Хасково стопанисват 29 язовира. Във всички имало достатъчно вода с изключение на язовир „Гарваново“, който не бил пълнен от 10 г. и проблемът трябвало да се реши спешно, за да може догодина да изпълнява функциите си. Водоемът бил основен за напояване в димитровградския район.

Въпреки трудностите Тонев отчете успешен напоителен сезон. Той отрече твърденията като цяло, че в Напоителни системи се раздавали огромни премии.

Ивайло Тонев завърши, че по време на неговото управление е изградено чисто ново LED-осветление по стената на язовир „Тракиец“ с дължина 1.2 км. По язовира нищо не било пипнато от 1967 г. досега.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
boiko
boiko
20.09.2022 22:21 22:21

Това ви е грешката Господине!!!ГРОБ

Анонимен
Анонимен
25.09.2022 10:14 10:14

Браво най накрая го уволниха

Back to top button