Хасково

Полицейска акция блокира входовете и изходите на квартал „Република“

За масирано полицейско присъствие в и около хасковския квартал „Република“ сигнализираха читатели на Haskovo.info.

От полицията коментираха пред Haskovo.info, че се провежда специализирана операция срещу битовата престъпност, търговията с гласове и нарушителите на пътя. Очакванията са засиленото полицейско присъствие в квартала да остане до изборите. Подобно операция наскоро беше проведена в Симеоновград.

АкцияМеждувременно пътните полицаи извършват засилени проверки в рамките на кампанията за 21 септември – Ден без загинали на пътя. В 14 часа бяха спирани шофьори на площад „Спартак“. Доброволци от БЧК раздаваха листовки за пътна безопасност. Ученици се запознаха с полицейското оборудване.

АкцияОт началото на годината до вчера в Хасковска област са станали 151 тежки катастрофи със 7 загинали и 219 ранени. За сравнение със същия период на миналата година катастрофите са с 36 по-малко, убитите са с 13 по-малко, а ранените са с 9 по-малко, съобщи началникът на КАТ – Хасково Димо Чобанов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Антимангал
Антимангал
21.09.2022 15:06 15:06

Завардете република и викнете булдозерите да заравнят.

Анна
Анна
21.09.2022 15:07 15:07
Отговор до  Антимангал

И ги съберете от центъра на града също, че са плъзнали като хлебарки.

индиана
индиана
22.09.2022 9:13 9:13

и ко вардят…ко…на мариана от дерето изродите крадат и мародерстват ежедневно…ама,вардят…а….вардят…

Back to top button