Хасково

81 нови свободни работни места в Хасковска област

81 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят двама банкови кредитни специалисти, огняр, готвач, педагог в детска ясла на половин щат, медицинска сестра в детска ясла, енергетик за поддръжка на машинен парк, машинен инженер, двама сервитьори, двама шлосери, заварчик, пласьор на тестени изделия, трима машинни оператори в производството на тестени изделия, трима общи работници за почистване на металообработващи машини в склад, двама чистачи за търговска зала със специализирана техника, помощник-възпитател, образователен медиатор, продавач.

В Димитровград имат нужда от двама машинни оператори за подготовка на заваръчни детайли на 870 лв. заплата, навивач за разглобяване на старо оборудване на складове на 820 лв., шестима монтажници на автомобилни кабелни инсталации на 820 лв., двама машинни оператори за рязане на кабели на 940 лв., двама машинни оператори за поставяне на капсул на 878 лв., двама инженери конструктори, двама чертожници, 10 монтажници на автомобилни инсталации, петима машинни оператори за производство на кабели за автомобили, инженер в производството, техник за поддържане на машини, чистач, петима шивачи на 1 000 лв., трима шивачи за дамско облекло, гладач на преса на 1 000 лв., петима продавачи, петима касиери.

В Свиленград има място за главен касиер в банка, а в Минерални бани – за барман.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button