Хасково

Шествие и панихида за загиналите мотористи в Хасково

Националният ден в памет на загиналите мотористи беше отбелязан с шествие и панихида в Хасково.

За шествието се събраха близо 100 мотористи от хасковските клубове „Атрокс“ и „Райдърс“, както и от Димитровград, Пловдив и Първомай. Шествието тръгна от клуба на „Атрокс“ на булевард „Съединение“, премина по булевард „Васил Левски“ и стигна до клуба на „Хасково Райдърс“ на Е-80.

МотористиОт там всички мотористи влязоха в Хасково по булевард „Раковски“, от зеленчуковия пазар се насочиха по улица „Стара планина“ и стигнаха до параклиса „Св. Трифон“ в парк „Кенана“. Пред храма отец Йордан отслужи панихида за загиналите и молитва за здраве на пътуващите.

Организаторите от клуб „Атрокс“ призоваха всички винаги да се уважават на пътя, защото никой не е повече от другия и се помолиха да бъдат закриляни от Господ.

От началото на годината в страната са станали 572 пътни произшествия с мотористи, като са загинали 29. За същия период на миналата година са загинали 37 мотористи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Jack Bauer
Jack Bauer
25.09.2022 21:27 21:27

Лека им пръст на загиналите. А на всички други – карайте нормално и спазвайте ограниченията!!!

Back to top button