Външни публикации

Депозиране на пари в Bet365

Трябва да депозирате пари в сметката си в Bet365, преди да можете да правите залози. Как да направите това е обяснено подробно в статията.

Как да депозирате в Bet365?

По света има множество по-добри уебсайтове, но някои от тях предлагат по-добро потребителско изживяване с пълна конфиденциалност. Един такъв сайт за залози е Bet365, който е добре известен с големия си спортен букмейкър, бързото обслужване на клиенти, разнообразните опции за залози и други функции. За да играете, трябва да разбирате опциите за депозит в bet365, както при всеки друг сайт за залагания. Има таван на депозитите, определен от bet365, който също трябва да спазвате. Без значение къде живеете, трябва да захраните сметката си в Bet365, като използвате различни методи за депозиране. Спрете да търсите „как да депозирате пари в Bet365“, защото тук ще се спрем подробно на това. В ръководството можете да намерите информация за възможностите за депозиране, лимитите за депозити и други.

Как мога да депозирам пари в Bet365?

Въпреки че Bet365 предлага различни опции за депозит, използването на сметка в Neteller е най-ефективният метод. Ето и подробно обяснение.

– Създайте акаунт в Neteller, като отидете на официалния сайт;

– Влезте в него с минимален баланс от 40 лева;

– Ако акаунтът Ви в Neteller няма минимален баланс, можете да депозирате необходимата сума, като използвате превод по сметка, плащане с кредитна карта или онлайн портфейл;

– Влезте в Bet365, за да направите депозит;

– Потърсете опцията „Банка“ в горния десен ъгъл. Изберете „Депозит“ от менюто „Банка“, като превъртите надолу;

– След това ще видите различни опции за плащане, включително Neteller. Кликнете върху нея. Изберете го като предпочитан метод за захранване на Вашата сметка в bet365;

– Въведете необходимата информация, включително Вашия сигурен идентификационен номер, сумата на депозита и идентификационния номер на Neteller;

– Потърсете бутона „Направи депозит“, докато скролвате надолу. Кликнете върху него;

Плащането Ви ще бъде обработено в рамките на кратък период от време въз основа на удостоверенията на Вашия метод за плащане. Получавате OTP (One Time Password) за потвърждаване на Вашия bet365 депозит, независимо дали сте избрали да платите с портфейл, кредитна карта, дебитна карта, нетно банкиране, мобилно банкиране или друг метод.

Какви са стъпките, свързани с верифицирането на сметка в bet365?

По-голямата част от света приема Bet365 като легитимен доставчик на залози. В резултат на това той предлага разнообразни възможности за депозит и проста процедура за проверка. След като направите депозит, трябва да завършите процеса на верификация по имейл. Процедурата по верификация е лесна и отнема само няколко минути. Ето и подробно обяснение.

– Използвайте някоя от опциите, предлагани от bet365 депозит, за да извършите първоначалното плащане;

– Когато плащането е успешно и имате право да получите потвърждение по имейл, проверете предоставения имейл адрес за код за верификация от Bet365. Ако той е там, можете да потвърдите, като кликнете върху този имейл адрес;

– Намерете страницата „потвърждение“, като влезете в акаунта си в Bet365;

– Кликнете върху линка за потвърждение, за да получите потвърждение на имейл адреса си;

– Проверете имейл акаунта си за имейли от Bet365;

– Кликнете върху линка, за да потвърдите, че информацията Ви е точна;

– Линкът за верификация не е получен. Проверете папката за нежелана поща, в случай че сте я получили там;

Каква е минималната сума за депозит в bet365?

Когато направите минималния депозит, изискван от Бет365, Вие се класирате и за бонуса. Минималният депозит е 10 лв. От време на време Bet365 променя горната граница на депозита. Препоръчваме Ви първо да проверите лимита си, преди да направите депозит с Bet365 банкиране.

След като направите депозит, направете залог, който отговаря на условията за получаване на бонуса.

Back to top button