Регион

Баща удари директорка на детска градина, оперираха я в „Пирогов“

Директорката на детска градина „Радост“ в Свиленград Тодорка Чанкова е оперирана в столичната болница „Пирогов“ след нападение от родител.

Във вторник баща на дете, гледано в забавачката е ударил директорката, която е и общински съветник. Тя е паднала и си е счупила тазобедрената става, което е наложило хирургичната интервенция.

От полицията и прокуратурата изясняват прачините за ицидента. Преди време мъжът е пускал жалби срещу градината, защото според него детето му е малтретирано, допълниха за Haskovo.info от държавното обвинение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Руми
Руми
18.11.2022 6:53 6:53

Станахме като диваци, на всеки ъгъл се раздава юмруци. В момента се сблъсквам с подобен случай. Законите нашите наказателни, не били променяни от 1968г. Но тогава имаше възпитание и респект. Сега по скоро са „помилващи“ тези закони. Време е да се променят, според новото общество, а и системата прогнила. Скоро видях разследващия по наш случай да си говори сладко с побойника и баща му. Каква справедливост да очаквам, никаква. Може да го изкарат невменяем и всичко да му се размине.

Азза
Азза
18.11.2022 18:49 18:49
Отговор до  Руми

Комунистаси е мазохист и това е, все към първобитното се връща

Баща
Баща
18.11.2022 10:37 10:37

Ако наистина е допускала гаври с детето на човека и този бой и е малко !!!

Фюрер
Фюрер
19.11.2022 11:14 11:14
Отговор до  Баща

Ти чуваш ли се какво говориш? Гаври в детска градина?! Ако тръгне всеки да се саморазправя какво ще стане? Глупак!

Фюрер
Фюрер
19.11.2022 11:16 11:16

Бащата не го слуша главата! Агресивен, брутален и прост! От махлата! Дано сега най-после си получи заслуженото!

Back to top button