Регион

25-годишен познайник на полицията е катастрофирал с откраднатата кола

25-годишен познайник на полицията от Чирпан е катастрофиралият снощи в димитровградското село Горски извор, съобщават от областната дирекция на МВР.

Както Haskovo.info писа, произшествието стана на изхода на селото за Пловдив. Около 18 часа 40-годишен жител на Горски извор е подал сигнал за кражбата на лекия му автомобил Рено, паркиран пред магазин.

Малко по-късно беше съобщено за катастрофата. На място пристигнаха полиция, пожарна и линейка, а водачът беше откаран в хасковската болница, без опасност за живота.

Катастрофа31-годишна хасковлийка е арестувана вчера около 14 часа в града. Тя е шофирала лек автомобил и при проверка е изхвърлила от колата плик с 3 грама амфетамин. Тестът на водачката е отчел употреба на амфетамин и метамфетамин. Отказала е кръвна проба.

Мистериозна катастрофа с крадена кола в Горски извор

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button