Спорт

ОФК „Хасково“ победи „Свиленград 1921“ с 5:3 под дъжда на стадион „Младост“

Футболистите на ОФК „Хасково“ изиграха първата си контрола от подготовката за пролетния полусезон в областната група.

Хасковлии се наложиха с 5:3 над отбора на „Свиленград 1921“ под дъжда на стадион „Младост“. През първото полувреме в игра за домакините бяха основно юношите и до почивката резултатът беше 1:0 за свиленградчани.

ФутболПрез втората част на терена влязоха по-опитните футболисти, които изковаха победата. По два гола вкараха играещият треньор Емил Ангелов – Бабангида и Стефан Инджов, като се разписа и Румен Гаргов.

ФутболАнгелов коментира пред Haskovo.info, че е много доволен от играта на своите футболисти. Той очаква още 4 нови попълнения, с които да се вдигне още класата на отбора. От ръководството залагат само на футболисти от Хасково.

Тимът ще играе всяка седмица контролни срещи, като вече са планирани мачове срещу Димитровград, Любимец и „Спартак“ (Пловдив). Първенството се подновява в началото на март.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
1922
1922
22.01.2023 17:51 17:51

sokeres

Back to top button