Външни публикации

8 стилове мъжки якета, които всеки мъж трябва да има

Освен, че ви топлят, връхните дрехи са важни за цялостната визия. Важно е да подберете модели яке, които отиват на останалите дрехи, но и отговарят на вашия стил. Има значение и мястото, на което ще носите якето. Офиса, среща с приятели, вечерно събитие или друго – за всеки повод си има подходящо решение. За да бъдете винаги готови за всяко предизвикателство и да имате какво да облечете, ето кои са моделите мъжко яке, които е добре да имате в гардероба си.

Кои са основните модели яке за всеки мъж?

Парка – Пухена и топла, подплатена с кожа, тя е идеална за зимните дни. Обикновено е по-дълга и има качулка. Предлага максимум комфорт в студеното време и ви защитава от ниските температури. Идеална е за неформални срещи и ежедневие.

Класическо зимно яке – предлага се в многобройни цветове, дължини, дизайни мъжки якета. Обединяващ е отново моментът топлина. Изберете модел, който отговаря на ежедневието ви и стила ви. Ако искате да е подходяща и за работното ежедневие в офиса, подберете по-тъмен класически модел.

Бомбър яке – Иконичен сред мъжките якета, бомбърът е истинска звезда на модния небосклон. Създаден за военновъздушните сили на САЩ, днес е любим на господа с всякакви професии, от всички кътчета на света. Идеален за ежедневието, бомбърът си отива с много ваши любими визии. Особено му отиват джинсите. Разгледайте невероятната оферта за мъжки дънки на MODIVO и подберете любимите си стилове.

Кожено яке – символът на лошото момче е култов и днес. Достатъчно е да го комбинирате с дънки и класическа тениска в бяло. Няма как да сбъркате с този модел мъжки якета. Добавят щипка мъжественост и открояват.

ЯкеДънково яке – този тип мъжки якета и днес са супер популярни. Универсална опция са за облекло и подхождат на редица аутфити. Можете да ги носите и през по-хладните летни нощи и през преходните сезони. Съчетайте с тениска в бяло или пък с черен пуловер с висока яка.

Преходно яке – специално създадени за сезоните, когато нито е топло, нито студено, този тип мъжки якета са леки и могат лесно да намерят място и в раницата при лаптопа ви. Ето и как да изберем перфектната офис раница? 5 съвета за мъже. Във всякакви дизайни и цветове, преходните мъжки якета канят да откриете своя фаворит.

Яке за дъжд – незаменими за тези, с приключенски дух или живеещите на места, където времето по традиция е свъсено, тези якета са супер решение, с което винаги сте готови да покорите деня със стил, дори когато вали. На разходка в планината, с приятели из града под свъсеното небе, те са незаменими помощници в мисия „остани сух, когато вали“.

Анорак – неизменна част от любимите мъжки якета по света, анораците са задължителни за всеки мъж, който цени своя комфорт. С цип или без, задължително с качулка, от различни материи, с различни конфигурации на джобове, анораците са идеален избор за удобна връхна дреха. Редица любими дизайнери неслучайно им посвещават цели линии водоустойчиви модели, които само чакат, да откриете своя.

Какво още да имате предвид за винаги добра визия?

Когато се колебаете какво да облечете, заложете на класиките. Изберете любим чифт джинси в черно или индиго, добавете бяла тениска и отгоре любимо яке. Ако ви трябва повече топлина, добавете анорак. Придържането към монохромни цветове е винаги добра идея. Довършете стайлинга с аксесоари като класически слънчеви очила. Следвайте усещането си за стил и допълнете гардероба си с разнообразни якета и облекло, с които ще изглеждате добре, на всеки повод, празник и делник.

Back to top button