Регион

Ранените от тежката катастрофа край Минерални бани остават в болница

Двете жени и 7-годишното момче, които пострадаха при съботната катастрофа на пътя между Хасково и Минерални бани са настанени за лечение в хасковската болница, без опасност за живота, съобщават от полицията.

Haskovo.info припомня, че тежкият инцидент стана в 10 часа в участъка между селата Гарваново и Татарево. 30-годишна водачка от Хасково на „Фолксваген Венто“ е загубила контрола, завъртяла се е, навлязла е в насрещното платно и се е ударила във „Фолксваген Голф“, управляван от 55-годишна жена от Харманли, уточняват от полицията.

КатастрофаПожарникарите срязаха смачканите коли, за да извадят пострадалите. Движението по пътя остана затворено за няколко часа, като имаше обходен маршрут.

В събота преди обяд е станала още една катастрофа с ранени в областта – в близост до разклона за тополовградското село Синапово. 70-годишен водач от Елхово е управлявал Рено с трима пътници, загубил е контрол и се е преобърнал извън пътя.

Всички са с леки наранявания, без опасност за живота. След преглед са освободени за домашно лечение.

В петък в Харманли са задържани двама шофьори. Единият е карал кола под въздействието на канабис и метамфетамин, а другият – с 0.53 промила алкохол и след употреба на амфетамин.

Две жени и дете пострадаха при тежка катастрофа между Хасково и Минерални бани

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button