Хасково

„Дигитална раница“ за деца и родители представиха в Хасково

Платформата „Дигитална раница“ за ученици и техните родители беше представена в Хасково.

Двудневната работна среща откри началникът на РУО – Хасково Веселина Павлитова, която поздрави всички гости и участници. Целта на форума е популяризиране на Единната платформа за образователни услуги и съдържание – „Дигитална раница“. Предстоящите дейности представи координаторът на проекта „Образование за утрешния ден“ Али Байрямали.

СрещаЕкспертът обясни, че това е безплатна платформа, която осигурява достъп до електронните уроци на ученици от 1 до 12 клас в задължителната подготовка, като професионалната не е включена.

СрещаПлатформата е портал за родители. Тя е разделена на модули. Има такъв, на който могат да се следят домашните и тяхното изпълнение. Налична е библиотека със съдържание за ученици и родители, в която те могат да разгледат това което ги интересува. Виждат се всички структурирани ресурси.

„Дигитална раница“ интегрира всички налични досега платформи, които са дали разрешение да се ползват. Тя няма задължителен характер, но се оценява като много полезна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Зрител
Зрител
08.02.2023 22:04 22:04

Като гледам физиономиите на снимките – ентусиазъм кипи отвсякъде. Мъка!

Учител
Учител
08.02.2023 23:22 23:22

Особено Павлитова.. Тя и дигитална раница. мъкааааа жалка картинка

Back to top button