Хасково

От „БСП за България“ очакват висока избирателна активност и успешни избори в Хасково

Водачът на листата на „БСП за България“ Атанас Зафиров очаква висока избирателна активност и успешни избори в 29 МИР – Хасково и като цяло в страната. Днес от партията подадоха документи за регистрация на кандидатската си листа в РИК – Хасково.

Според заместник-председателя на БСП за високата активност и по-добрите резултати ще спомогне промяната в начина на гласуване с връщането и на хартиената бюлетина, което ще даде възможност на повече избиратели да упражнят правото си на глас. Този път отсъствала и фигурата на „спасителя“ – нова партия, която да обещава да оправи нещата в страната за няколко месеца. Така щял да се възстанови сблъсъкът на политики и идеи. Зафиров очаква класически политически сблъсък между лявото и дясното.

БСП
Атанас Зафиров

Атанас Зафиров припомни, че от БСП осъждат войната във всичките й форми, но настояват за деескалация, за мир и за по-активно ангажиране на българската държава в опитите за мирно решаване на конфликта. Подготовката за референдума срещу джендър политиките в българското образование също ще бъде част от предизборната кампания. Целта е да не се допуснат чужди явления да намерят място в българското училище.

БСПТой коментира и последните статистически изследвания, които подреждат Хасковска област на едно от последните места по доходи и брутен вътрешен продукт в страната. Зафиров каза, че партията ще е активен говорител по темите за доходите, неравенствата и бедността в региона. „Ние предлагаме конкретни решения на тези проблеми и ще ги отстояваме“, допълни той.

Атанас Зафиров е водач и във Враца, но каза, че ще отдаде 100% от енергията си за кампанията в Хасково. Втора в листата е Смиляна Нитова, която беше депутат от Хасково в последния парламент.

Кандидатска листа на „БСП за България“

1. Атанас Зафиров Зафиров

2. Смиляна Николова Нитова-Кръстева

3. Васил Иванов Точков

4. Виктория Мирославова Чанева

5. Георги Апостолов Бекяров

6. Кера Иванова Спирова

7. Стилияна Неделчева Ангелова

8. Иванка Матева Пашова

9. Емилиан Емилов Ангелов

10. Иван Петков Педев

11. Господин Димитров Мирчев

12. Марияна Красимирова Романова

13. Желязка Станкова Янакиева

14. Иван Кръстев Тянков

15. Ивайло Кръстев Кръстев

16. Евгений Николаевич Белий

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БСП
БСП
27.02.2023 18:24 18:24

Гласувайте за нитова и миролюб – две събрани в едно Кадърни и и красиви

Back to top button