Регион

25 афганистанци преминаха през оградата на границата, заловиха ги в бус край Симеоновград

25 афганистанци без документи за самоличност са открити снощи в микробус край Симеоновград, съобщават от прокуратурата. Те са на видима възраст от 17 до 25 г.

Около 21 часа колата е спряна за проверка на третокласен път в землището на града. Бусът е управляван от 34-годишен мъж от Стара Загора, който е криминално проявен.

Мигрантите влезли в страната от Турция, като успели да преодолеят оградата. Групата е трябвало да стигне до Сърбия, а каналджията да получи възнаграждение за това.

Водачът е задържан за 24 часа, като предстои да му бъде повдигнато обвинение. Автомобилът е иззет като веществено доказателство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Сали Сали Сали Сали Сали Сали Сали
Сали Сали Сали Сали Сали Сали Сали
23.03.2023 18:36 18:36

Бедните майки с деца…

Живко
Живко
31.03.2023 12:30 12:30

Очаквам не след дълго да бъде завзет и Оздравителния техникум..който знае техникума ме разбира!

Живко
Живко
31.03.2023 12:33 12:33

И как е нарушил закона този водач? Превозва хора във вътрешността, не през границата! Е, нелегламентиран превоз, но само това! Никой превозвач не иска лични документи!

Back to top button