Хасково

Хасковлии: Колона от тирове задръства улица, създава предпоставка за катастрофи

Колона от товарни автомобили е задръстила тясна улица в района на Сточна гара в Хасково и създава предпоставки за пътно – транспортни произшествия, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

От изпратените снимки се вижда, че камионите са заели по-голямата част от ул. „Правда“, успоредно на неизползваните от години релси към някогашната Товарна гара в града.

Най-вероятно тежките автомобили са там заради многото складове и промишлени обекти, но би трябвало да не се струпват по този начин, защото пречат на движението. По улицата няма вариант да се разминат автомобили.

ТировеХората в района са категорични, че камионите трябва да изчакват на паркинг някъде другаде, за да не се стигне до катастрофи, още повече, че заемат и завоя на самата улица, като по този начин пречат изцяло на видимостта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ПЕДАЛОВРЪТКО
ПЕДАЛОВРЪТКО
29.03.2023 15:13 15:13

Утре на обяд всички педаловрътковци пред магазин била да обсъдим велоалейте. Всичко да са изкъпани и чисти дрехи. Да не дойдете вмирисани и с дрехи залъскани от мръсотия.

Сакатия лекар
Сакатия лекар
02.04.2023 5:00 5:00

Камионите спират там,не заради складовете и многото фирми,а заради вътрешна митница Хасково.Като дойде митничар,проверява документите и товара и след това камиона си продължава към адреса 😉

Back to top button