Хасково

62 блока в Хасково очакват одобрение за саниране

Община Хасково подаде успешно 62 проектни предложения към МРРБ за саниране на сгради по Националния план за възстановяване и устойчивост, съобщават от кметството.

Всяко от тях включва по една многофамилна жилищна сграда с регистрирано сдружение на собствениците, подало пълен комплект документи за кандидатстване и сключило партньорско споразумение с общината. Срокът за подаване на документацията в деловодството на кметството беше до 10 май.

Проектните предложения се подаваха в Информационната система за управление и наблюдение на средствата от ЕС в България до 17 часа на 31 май.

Предстои оценка на всички подадени проекти в национален мащаб от Оценителна комисия, назначена от Министъра на регионалното развитие и благоустройството.

Haskovo.info припомня, че 59 блока за саниране в Димитровград очакват одобрение от МРРБ. От Община Свиленград съобщават, че са подали 20 проекта.

59 блока за саниране в Димитровград очакват одобрение от МРРБ

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button