Избори 2023 – Предизборни публикации

Николай Ставрев започна предизборната си кампания с поход за по-добро бъдеще на Хасково

Независимият кандидат за кмет на община Хасково Николай Ставрев откри официално предизборната си кампания с поход за по-добро бъдеще.

Симпатизанти, представители на инициативния комитет, който го издигна и политическите партии, които го подкрепиха се събраха на алеята пред театъра и художествената галерия.

Ставрев коментира, че влиза в предизборната кампания с много приятни чувства. С похода кандидатът иска да покаже на хасковлии, че като кмет ще е сред хората и ще е максимално близо до тях и проблемите им.

Николай Ставрев„В кампанията ще наблегна основно на личния си контакт с хората. Техният глас за мен е най-важен – да чуя техните проблеми и да търсим решение. Защото идеята е проблемите да се решават навреме и хората да се чувстват комфортно, живеейки тук“, казва Ставрев.

Николай СтавревТой подчерта, че трябва да се обърне внимание и на хората по селата, които някъде нямат постоянен достъп до питейна вода и я получават с водоноски, тротоарите им са обрасли, улиците са неасфалтирани. Ненавсякъде има улично осветление, което създава предпоставки за престъпления и хората не се чувстват в безопасност.

Николай Ставрев„Трябва да се мисли не само за града, а и за селата в общината. Те трябва да са безопасни за своите жители“, посочи кандидатът за кмет. Той допълни, че ще работи за един модерен и чист град с добра инфраструктура.

Николай Ставрев„Борим се за по-добро бъдеще за нас и нашите деца, и достойни старини за нашите родители. Ще положа всички усилия да убедя хората, които до момента не са гласували, защото това е начинът всеки да излезе и да даде своя глас и така да помогне на общината. Ако си стоим вкъщи и не гласуваме няма как да променим нещо“, каза още Ставрев. Той призова хасковлии да го подкрепят на изборите на 29 октомври с №69 в бюлетината за кмет на община Хасково.

Николай СтавревШествието стигна до паметника на „Капитан Петко войвода“, където с минута мълчание и поднасяне на цветя бяха почетени хората, които са отдали живота си за свободата на България.

Николай Ставрев е независим кандидат за кмет на Община Хасково, издигнат от Инициативен комитет, председател на който е арх. Янчо Апостолов и е подкрепен от 5 политически и граждански формации- ПП „Българе“, която е част от Коалиция „България на регионите“, Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“, Коалиция „БСП за България“, ПП „Български възход“ и сдружение „Спаси Хасково“ (НИЕ ИДВАМЕ).

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button