Избори 2023 – Предизборни публикации

Мария Янева- Фондация „Искам бебе“: Дечев подкрепи нашата кауза и заедно сбъднахме мечтата на десетки – ВИДЕО

Мария Янева е юрист, председател на Фондация „Искам бебе“. От 10 години активно работи за каузата да се раждат повече жадувани деца в България.

Станислав Дечев подкрепя каузата да се раждат повече жадувани деца в България и организира поредица от благотворителни събития в подкрепа на каузата на „Искам бебе“ още като областен управител на Хасково. Благодарение на тях се раждат пет бебета в Любимец и Хасково.

През 2018 г. Станислав Дечев получава най-ценното признание – отличието „Ангели на благодарността“ за изключителен принос към каузата на „Искам бебе“ – „За повече деца на България“.

Като кмет на Хасково Станислав Дечев продължава работа за каузата за повече деца в България. Чрез програмата на Община Хасково за ин витро процедури са подпомогнати деветдесет и две двойки, а родените бебенца в Хасково са петнадесет.

Мария Янева:

„Ние във Фондация „Искам бебе“ подкрепяме българските семейства, които искат, но не могат да станат родители. Затова използвам възможността да благодаря на кмета Станислав Дечев за това, че ни подкрепи. За това че усети болката на нас, българските семейства, които не можем да бъдем родители и получихме една огромна помощ от страна на Общината. Благодарение на това от 2020 г. до сега в Хасково са родени двадесет български дечица. Благодарим ти г-н кмете, че ни подкрепи! Желаем ти искрено успех! И да си пожелаем да се раждат повече жадувани деца в Хасково и Хасковска област! Благодарим ти!“

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button