Избори 2023 – Предизборни публикации

Атанас Атанасов от Продължаваме промяната с разказ от първо лице „как ДПС работят за хората“

Избраният за общински съветник и лидер на Продължаваме Промяната в Хасково Атанас Атанасов разказва за своите впечатления от предизборната кампания в квартал „Каменни“.

По време на среща заедно с независимия кандидат за кмет Николай Ставрев и симпатизанти на партията дошли хора от съседната улица, които по-късно били предупредени от бивши общински съветници на ДПС да не се срещат повече с други партии. За целта им бил обещан ремонт на улицата, какъвто в крайна сметка не бил направен.

Вижте цялата история

СрещаДПС работи за хората! Ето как:

8 октомври (неделя):

Отборът на Продължаваме Промяната – Хасково заедно с независимия кандидат за кмет Николай Ставрев посещава кв. Каменни по покана на жители, които от години подават сигнали към община Хасково (напразни, разбира се), защото нямат канализация, нито улица, нито кофи за смет, както и много ограничено осветление. За сметка на това, обаче, плащат пълния набор от местен данък сякаш се ползват с целия лукс на нещата, които нямат. Оказва се, че проблемите на тези хора могат да се решат с много малко проектиране, много малко пари и като цяло много малко усилие, но все пак усилие. Съвсем скоро хората от съседната улица (навярно учудени, че някой се е сетил да дойде в този квартал) също приканват посетителите да се запознаят с липсата на всички тези неща и на тяхната НЕ-улица.

9 октомври (понеделник):

Функционери на ДПС, разтревожени, че някой е обърнал внимание на „тяхната територия“ и че „техните си хора“ вече не ги искат, пристигат на същото място и с комбинация от гръмки обещания и прошепнати заплахи заявяват, че ще направят това, на което не са обърнали внимание с години, още преди изборите. Само че никой повече не трябва да разговаря с ПП и да гласува ЗАДЪЛЖИТЕЛНО доброволно за ДПС. Разбира се, обещанието важи за едната улица, а тези, които са ни извикали там остават и ще останат забравени от Бога за назидание пред целия квартал.

27 октомври (петък):

Отиваме отново на посещение на нашите приятели, които ни поканиха първия път, защото така сме обещали. Картинката е ясна. Започнат е някакъв ремонт на съседната им улица, с твърде съмнително законово основание, но все пак започнат. Хората от „ремонтираната“ улица не смеят да излезнат и да говорят с нас този път. 10 минути след нашето пристигане съвсем наблизо и изведнъж се събират около 15-20 човека по незнайно какви причини, след което сядат пред една от сградите наблизо. Двама-трима от тях са били общински съветници от ДПС в миналия общински съвет, ще са такива и в следващия. Отиваме да си направим селфи пред започнатата работа (която е обещано да е и свършена преди изборите!), защото каквото и да си говорим, за съжаление на тези хора никой нямаше да им обърне внимание, ако не го бяхме направили първо ние. И тук заслугата е на тези, които се осмелиха да ни поканят. Докато си правим селфито, един от миналите-бъдещи общински съветници на ДПС става и подигравателно ни кани да дойдем да се снимаме с асфалта в понеделник (30.10). И че, разбира се, лека полека (в случая 20 години) ДПС работело за хората. Така де, за хората от правилната страна на улицата, които вече не ни говорят. Обещахме му да дойдем да се снимаме с асфалта, който в понеделник ще е готов.

1 ноември (сряда):

Понеже знаем как е покрай избори, решихме да дадем гратисен период от 2 дни и дойдохме да се снимаме с асфалта в сряда. Нямаше ги нито миналите-бъдещи общински съветници на ДПС, нито асфалта, нито хората.

СрещаЕто така, лека полека ще си минат още 20 години.

ДПС работи за хората. А ГЕРБ работи за ДПС. Вече доказано с числата от изборите миналата неделя.
За да не чакаме толкова време за нещо, което ни се полага по право, и за да кажем НЕ НА СТРАХА, нека излезем и гласуваме тази неделя.

#СегаИлиНикога №69

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button