Хасково

Апартамент наводнява Клуба на инвалидите, собственикът му в Шумен

Частен апартамент от вчера наводнява Клуба на инвалидите, който е на партерния етаж в блок на хасковския бул. „България“ 134.

Апартаментът над клуба е заключен, а собственикът му е в Шумен, като не си вдига телефона, жалва се председателят на Сдружение Клуб на инвалидите Милка Костова. Тя вече е сигнализирала общината, откъдето са изпратили проверка, след която станало ясно, че не могат нищо да направят, защото това е частна собственост.

През това време от явно запушения мръсен канал капе в Клуба на инвалидите. Хората там подсушават, но влагата отново избива, като се носи и неприятна миризма. От клуба се притесняват да не плъзне и зараза, защото при тях ежедневно идват инвалиди, на които се раздават храни.

Това е поредният случай в рамките на няколко месеца, в който жилището над тях ги наводнява.

Хората търсят съдействие от институциите, като се надяват и собственикът на апартамента да чуе техния апел, да се върне и ремонтира канала.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button