Любопитно

Пътешественик с вълнуваща фотоизложба „7 континента“ във „Форум“

Пътешественикът Росен Андрей Охеда откри вълнуваща фотоизложба „7 континента“ в хасковската художествена галерия „Форум“.

Росен сподели на откриването, че обикаля света от 18 г. и вече е посетил 152 страни. Той посочи, че това не е толкова скъпо, колкото изглежда – дневният му бюджет е между 30 и 50 долара.

Изложба

Охеда е заснел още най-екзотичните плажове на планетата, чудесата на света, в изложбата има отделни колажи от снимки за хората и животните на планетата.

Изложба

След всичките пътешествия Росен обобщи, че България е невероятна държава – има топла храна и чиста вода, каквито липсват на 90% от децата по света.

Изложба

Росен Андрей Охеда е роден в Хавана, Куба, живял е и е учил в Русия, емигрира в Канада. Баща му е кубинец, а майка му е българка от Хасково, където има много роднини.

Изложба

Когато си е в България пътешественикът разказва за преживяното пред ученици и студенти.

Изложба

На откриването на изложбата бе и зам.-кметът Милена Трендафилова. Сред многобройните посетители днес бяха и млади фотографи от школата на Славян Костов в Младежкия център.
Експозицията ще остане подредена в галерията три седмици.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button