Хасково

ССД със зам.-председател от Хасково, иска нова конституция

Нова конституция, съставена от Стефан Софиянски и специалисти, иска Съюзът на свободните демократи.

Тя е представена на национално събрание в столицата, на което за заместник-председател на партията е избран хасковлията Георги Георгиев. Той е и председател на Контролна комисия.

Целта на новата конституция е да промени държавното устройство, коментира Георгиев. Тя предвижда намаляване на броя на депутатите от 240 на 160. При подаване на оставка или падане на правителство, депутатите, които са били в управлението, да нямат право да се кандидатират отново, е записано още в предложението за нов основен закон на страната.

От ССД искат също и намаляване на броя на областите на 6 според историческото и географско положение, а областните упранители и Областните съвети да бъдат пряко избирани.

21 коментара

 1. Това тъпото дето на компютър не може да пише. Докато беше в областна администрация всичко каквото му се резушираше пъхаше в шкафа щото не знаеше как да отговорим
  А при атестация оценяване служителите с отличен 6, нищо, че по наредба такава оценка не съществува защото са пи петтобалната система
  Палячо

 2. и историческо не се пише така, само да ви светна не че за този плужек трябва да се пише по правилата, но все пак е обидно за нас грамотните

 3. Този гнусен , подъл, нагъл тип, морално пропаднал и интригат, какъв председател ще е? Това е пълен нещастник кандидатирал се за какво ли не и нищо не постигнал освен да плете интриги. Единствено намери поле за изява при Беливанов и го оплете с долните си интриги целящи лично облагодетелстване.Този ще си изгние, като един селски тарикат блеснал единствено с простотията си.

 4. Гелче, комплексирано долно същество това за награда ли ти е бе, че на избори от 100 гласа повече не може да хванете и се чудиш , как да се лепнеш до силните на деня и с голямата шпакла езика си да лижеш ? Това ли е наградата ти, че се домогна до този изпаткал дядо и го лустросахте с четки и лиги. Егати пропадналата партия с егати пропадналия и прост зам.председател.

 5. Каква роля е играело това зализано барменче в Областна? А и ССД има ли членове в Хасково или си е зам.председател на себе си. Смешник!!!

 6. Тоя некадърник дет 5 ст. не струва и работа за 1 лв. не може да свърши, какво стойностно е направил в живота си? Да си хваща проскубаната и проста жена и да се омитат от града.

 7. Хасково.инфо , така не съм се смял от дни. Този е голяма комедия . Обикаля из града цяло лято с едни къси скъсани шорти и една неизпрана пожълтяла тениска. Вирнал главата, като Ким Карда;иян. хи хо хо хо. Този е най-голямото недоразомение на майката природа.

 8. С БЕЛИВАНОВ ЛИКА ПРИЛИКА,МОЛЯ,ВИ ГРАЖДАНИ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ И ДА ИМ ПОИСКАМЕ ОСТАВКАТА НА ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО И ДА СЕ ОТТЪРВЕМ ОТ ТЯХ!!!

 9. много тъпа парвенюшка снимка. на преден план монитор да се види че е „ябълка“ после гола глава и картина зад нея. баси това видяхте ли го въобще като го снимапте тоя плазмодий. и между другото не беше ли софиянски най-големия крадец на прехода че сега седнал да ми дава акъли как да си пишем конституцията. хайде няма нужда

 10. Тази лъскава кратуна, която е пълна с хелий и затова е високо вдигната не знае нито как се пише, нито как се смята, а още по-малко пък как се говори. Това е семейна черта, въпреки че не са семейство с омъкнатата руса метла, която работи в общината, но не знае какво. Този комедиант от снимката с каквото и да се е захванал, нищо не в докарал до край. Ами толкова му е капацитета. Но Софиянски, уж умен, пък се излага с такъв пошльо

 11. Беливанов, вземай си тия лубриканти (Гелове,Тичевци,Стаматовци,Паневци) цялата ви гей дружинка и се омитайте в Монако на оргии. Не използвайте общинската сграда на данъчното за вашите извратени страсти. А ,всички знаем колко се обичате с Гелчет

 12. Вие не сте добре бе хора кво сте тръгнали да го коментирате тоя спукан капут изобщо. Тоя гнус никво внимание не заслужава дайте му пълен игнор.

 13. Ауууу, пиявицата дет се е лепнала за Бентливанов дет на две магарета слама не може да раздели.

 14. Гнусния плазмодии не ми се гледа! Еба си , самочувствието и наглостта на тоя тъп глупав барман! Добре, че са родителите му да го хранят все още!

 15. Да се смееш ли, да плачеш ли. Стефан Софиянски ще прави нова конституция, сигурно такава, която да го защитава тоя национален крадец по-добре от закона. И приятелите му се измъкнаха от правосъдието. Не помните ли кои са. Нашия Христо Бисеров си го знаете, Любо пъпката с неговата журналистка Диляна Грозданова, дето си накупиха имоти в чужбина и никой не ги гони за краденото. Все измамници от класа. Такива трябва да са в затвора и с отнето имущество. С откраднатите пари от тях и още някои други като тях /нали знаете, че Софиянски е тъст на Васил Божков/ положението на редовите граждани ще се подобри драстично. Каква нова конституция в момента, бе. Смятате ни за изкукуригали. Каква наглост. Крадците да те учат на закон и справедливост. Като няма морал у работещите в съдебната система, така ще е. Първо тя трябва да се промени, за да има нормален живот в България.

 16. Добър ден ! Едно кафе и вода ,моля !Ей каратист , нали си много силен бе ,папагал .Вземай една туба с гел и отивай да си решеш буйните коси .Глупак изкукал ,ти какво си направил освен да миеш чаши и прибърсваш столове ,аааааа , палячо .Много беше отворен нали ги търсише и ги намираше тези които пишат ако искаш ела ще ме видиш ,палячо .Зализан глупендър , дърт ,мазен облече в пола.Ти каква политика може да правиш бе , ти освен кафе да правиш друго не можеш.Глупак гелосан,да и късите панталони и джапанките …смях голям си и ти .

 17. Ей комплексиран гелосан некъдърник ,какво си снимал там бе капут !Много си прост бе каун ,жалко ,че за картък период от време беше в областната ,глупак .Ти можеш ли сам да си намериш работа каквато и да е била !?!?!?!?Ааааа,кажи ? Палячо .Взимах си русото изкошение и отваряй салон за красота тя ще подстригва а ти ще сервираш и ще отсервираш кафета ,ще бършеш и миеш коси поне да видиш какво е да имаш ,педал

 18. Голяма новина… както всички други недоразумения утре никой няма да я помни, нито Гела ще го помни някак.
  Прекалено много внимание е отделено на толкова тъпа новина.
  Човека е изпечен мошенник, като партията, от която е избран, но поне хората в тази партия са умни и грамотни.
  Хайде на бас, че това е следващата партия, от която ще се кандидатира бай Добри!

 19. Коя е русата красавица,с която постоянно се разкарват по центъра хванати за ръце?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button