Хасково

Бившата директорка на строителството е третият зам.-кмет на Хасково

Кметът представи новия си заместник

Кметът представи новия си заместник

Досегашният директор на Дирекция „Строителство, инвестиционна политика и екология“ към община Хасково Недялка Станева е третият заместник-кмет в местната администрация. Тя бе представена на медиите от градоначалника Георги Иванов днес и ще управлява ресор „Строителство“ в кметството. 

Недялка Станева е завършила Висшия институт по архитектура и строителство в София. На предишния си пост е от 1999 година.

На този етап няма нужда от четвърти заместник-кмет, коментира днес Георги Иванов. Щатът обаче няма да се закрива и структурата от предишния мандат, когато заместниците бяха четирима, се запазва. Междувременно стана ясно, че кметът има нов сътрудник. На поста е назначен бившият градоначалник на Маджарово Атанас Димитров. Той ще отговаря за кандидатстването по проекти.

Община Хасково обяви и нов конкурс за секретар. Haskovo.info припомня, че на предишния не се явиха подходящи кандидати.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button