Регион

Блокада на границата за час. Малки бензиностанции предупреждават за скок на горивата

Представители на малки бензиностанции блокираха час преди обяд пътя за „Капитан Андреево“. Те се спряха на около километър от пункта и спряха движението.

Протестиращите настояват да не бъде приеман Закона за административното регулиране на икономическите дейности, свързани с нефт и нефтени продукти. В него се предвижда търговците на горива да заявяват големи суми под формата на банкови гаранции, както и да имат определен капитал, за да продължат да работят.

Според протестиращите така на пазара ще останат само големите вериги, което ще доведе до скок в цената на горивата. При това положение до края на годината е възможно цената на бензина и дизела да скочи до 3 лв. за литър.

Докато траеше блокадата се образува тапа от автомобили. Собствениците на малки бензиностанции са категорични, че ще продължат с протестите.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.07.2018 17:42 17:42

Вижте този скъп автомобил на снимката. Тоя от няколко клиента дневно си го е купил. ДА МИ ЯДЕ ХУЯ.ДА ЗАТВАРЯ . ДА ФАЛИРА. ДА СИ ЕБЕ МАМАТА

Анонимен
Анонимен
05.07.2018 7:57 7:57
Отговор до  Анонимен

Господине, живеем в свободна страна. Направете си бензиностанция и си купете два такива автомобила, че даже и още по-хубави.

Анонимен
Анонимен
04.07.2018 22:29 22:29

Респект!

Back to top button