Регион

Дъщерята на изчезналия мъж от Узунджово: Седмица няма и следа от баща ми

Венеса Панова, която е дъщеря на изчезналия Милен Панов от хасковското село Узунджово, вече седмица не може да намери баща си.

От семейството подадоха жалба в полицията и мъжът бе обявен за издирване. Както Haskovo.info писа, Милен Панов изчезна на 1 юли вечерта в района на селото, докато прибира кравите от паша.

За последно той е видян в района на Ходжова чешма край Хасково и е тръгнал по пътя в посоко стрелбището. Малко по-рано той е напуснал невъзстановен болницата, където е лекуван от Лаймска болест след ухапване от кърлеж.

Издирван
Изчезналият Милен Панов

От полицията съобщиха за Haskovo.info, че търсенето на мъжа продължава. Местността, където той е видян за последно, е с гъста растителност и не може да бъде обходена бързо. Най-вероятно полицаите ще имат нужда от допълнително хора.

Венеса живее в София и вече била намерила работа и дом за баща си там. Тя го търси с приятели и доброволци. „Сега искам да си го прибера жив или мъртъв“, казва през сълзи момичето.

Ако някой има информация за мъжа да се свърже с полицията или близките на телефон 0897 542 094, предлага се и възнаграждание.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мария
Мария
12.07.2018 8:57 8:57

Кучета нямат ли в тая полиция? Или ги ползват само за наркотици? Хората не са им важни…….

Back to top button