Регион

Читатели: Автобусна спирка потъна в боклуци

За автобусна спирка, която е потънала в боклуци, сигнализираха със снимки читатели на Haskovo.info.

Става въпрос за спирката на село Крепост на пътя Хасково – Димитровград. Това е една от най-използваните междуградски спирки в региона.

Около спирката и в нея е пълно с отпадъци, които са се натрупали през последните месеци. В същото време никой не се заема с тяхното почистване. По принцип от Областно пътно управление чистят периодично междуградския път, който сега е в ремонт.

Хората се жалват, че в спирката, която е в окаяно състояние, няма и пейка.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
селянката
селянката
21.07.2018 10:13 10:13

какво значи хората се жалват. тези боклуци да не са поникнали там. нали точно хората са ги хвърлили . когато вкъщи си хвърлят боклука зад вратата ли го мятат. айде да се спрат вече читателите да чакат някой да им върви след гъза и да им чисти.

Сани
Сани
21.07.2018 10:36 10:36

А кошовете къде са ,кой отговаря за поддръжката.До всяка спирка нали трябва да има кошче за отпадъци и да се поддържат.Самата ни държава е такава, няма ред и дисциплина.

Анонимен
Анонимен
21.07.2018 11:05 11:05
Отговор до  Сани

Като няма кошче ще хвърляш където има!!!!!!Отивате в последния момент да чакате автобус кога пък намирате време да ядете да пиете и да хвърляте не може ли просто да почакате!!!!А ми като си носите храна и вода пазете си торбичките и си вземайте в тях боклука!!!!!Не хвърляте там та после да ревете ама те не ни го чистят!!!

алабала
алабала
21.07.2018 12:17 12:17
Отговор до  Сани

Мизерен народ, мизерна държава

Росица Караманска
Росица Караманска
21.07.2018 18:01 18:01

А какво ще кажете за боклуците натрупани до големите контейнери в София? Няма улица на коятто боклука до контейнерите да превишава многократно количеството на боклука в контейнерите. Елате в Драгалевци и погледнете- дори цели дървета са изхвърлени до контейнерите.

Back to top button