Любопитно

Конкурс за най-добра коледна украса обявиха в Хасково

Община Хасково обявява конкурс за Коледна украса под надслов „Коледно Хасково“, съобщават от кметството.

В него могат да участват обществени сгради, блокове, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти образователни заведения.

Кандидатите трябва да изпратят снимки или кратко видео на мейл pr@haskovo.bg, задължително е да бъде упоменат телефон за връзка и точен адрес. Срокът за подаване на кандидатурите е 10 декември. Всички получени снимки и видеа ще бъдат качени в страницата на община Хасково във фейсбук.

Всеки потребител на социалната мрежа ще може да гласува за най-добре украсената сграда или помещение от 11 до 17 декември.

На 18 декември ще бъдат обявени победителите в категориите „Най-добре украсена Детска градина“, „Най-добре украсено училище“, „Най-добра външна украса на сграда“, „Най-добра украса на жилищна сграда“, „Най-добре украсено помещение“.

Участниците ще получат грамоти, а наградените и подаръци.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button