Любопитно

Премиера и изненади в мартенската програма на хасковския театър

На 6 март в хасковския театър „Иван Димов“ ще се играе премиерата „Различен от всички“ от Алексей Слаповски.

В ролите участват Стелиян Николов, Антоанета Станчева, Деляна Хаджиянкова, Людмила Стоин. Спектакълът ще се играе и на 18 март.

На 13 март Народен театър „Иван Вазов“ представя Бойка Велкова в „Пътят към Афродита“ със специалното участие на Иванка Шекерова и Боян Гегов, вокалист на HANGAR 42.

„Вик за любов“ от Жозиан Баласко ще се играе на 21 март с участието на Искра Радева, Георги Кадурин, Теодор Елмазов, Иван Панайотов.

На 27 март е спектакълът „Балканът не е мъртъв“. Тук ще има промоция по случай Световния ден на театъра – вход за двама за 12 лв.

Предвидени са и две представления за деца. На 10 март ще се играе „Щастливият принц“, ролите изпълнява Силвия Предова, а на 24 март е „Зъбчо в света на усмивките“ от Янко Митев с участието на Силвия Предова, Димитър Атанасов, Петър Влайков.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button