Хасково

ГЕРБ: Оттеглянето на Пайнера беше грешка

Снимка: Георги Даскалов

Иван Петров и Цветан Цветанов

Оттеглянето на Митко Димитров – Пайнера като водач на листата на ГЕБР в Димитровград беше грешка, заяви снощи в хасковските Минерални бани председателят на партията Цветан Цветанов. Според него това е станало причина ГЕРБ да изгуби позиции и симпатизанти в региона, тъй като Димитров е един от най-големите данъкоплатци и човек с авторитет. 

Цветанов отказа коментар на въпрос за бъдеща кандидатура на музикалния бос. От своя страна Митко Димитров заяви, че никога повече няма да се кандидатира за избираеми длъжности, но ще продължи да работи за партията и не се чувства обиден.

Haskovo.info припомня, че Митко Димитров беше водач на листата за общински съветници на ГЕБР в Димитровград на последните местни избори. По настояване на Бойко Борисов обаче Димитров се оттегли.

На срещата на Цветанов с медиите той представи и новият организационен секретар на партията в Хасково. Това е Делян Добрев. Иван Петров остава председател на местно ниво.

Възможно е да се проведат референдуми в Тополовград и Свиленград, за да могат хората там да изкажат мнението си за бъдещия петролопровод, който ще минава през региона. Това е един от вариантите ако на предстоящото допитване жителите на Бургас се противопоставят на проекта, коментира още Цветанов. Той допълни, че отрицателният резултат от референдумите може да е индикация за предсрочни парламентарни избори.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button