Хороскоп за 17 май 2022
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес много лесно ще променяте настроенията си, ще проявявате инициатива, но и ще се страхувате да започвате нещата. Следвайте вътрешния си глас, надскочете страха, скочете в новото.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Интуицията Ви днес ще е интуитивна, по-важният въпрос е - как се възползвате от нея. В крайна сметка тя е инструмент за справяне с ежедневието. Може би ще е добре да мислите, да се ослушате и тогава да действате, вместо обратното. Поне опитайте да видите какъв ще е резултатът.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ще имате нужда от свобода, ще имате нужда от революция. Зад привидното Ви спокойствие, сигурност и постоянство дреме един революционер. Разбира се, революции вдигате само в краен случай и когато са нарушили спокойствието Ви. Вие сте пацифисти по природа. Днес очаквайте провокации и изненади.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Бъдете конкретни, бъдете практични, търсете резултати. Трудно ще Ви е да не теоретизирате през повечето време, но днес е ден за действие, не се помайвайте и не говорете наляво и надясно.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Далечните места, чуждите неща, необикновените хора ще Ви подмамват да напуснете уютната си рачешка черупка. Може би ще е по-лесно да я понесете със себе си и да се превърнете в един от онези пътешественици, откриващи потънали кораби. И така - не се размечтавайте прекалено, днес е ден за планове, учене и говорене.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Светът ще Ви мами, ще Ви предизвиква, ще Ви изпитва. Сложен ден, ако оставите нещата на произвола или ако сами се оставите в неговите прегръдки. Загърбете емоциите, следвайте инстинкта, следвайте логиката, бъдете бойци.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Кой е достоен да бъде Ваш парньор, а достойни ли сте самите Вие да партнирате със себе си. Дали тревожността или подценяването не са прикрит егоизъм и мания за важничене. Понаблюдавайте се и поставете нещата в правилната категория.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Светът очаква Вашия допир, Вашия ред, Вашия анализ. Имате да дадете нещо уникално, красиво и невероятно, така че просто го направете. За кого иначе са всички прекрасни качества, ако не, за да бъдат споделени.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Животът е една луда надпревара, съпътствана от риск и блясък за разкош. Всеизвестно е, че съдбата обича смелите, можете ли да се осмелите? Можете ли да станете голям играч?
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес е ден, в който трябва да се разграничите от другите. Хубаво е чувството за общност, но е важно да знаете и усещате собственото си лично пространство. И да се погрижите за всички, които допускате вътре, така де - бъдете добри домакини.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Хванете ли се да учите нещо днес, просто ще го изследвате от всички страни и ще извадите важно и меродавно заключение. Контактите Ви с роднините няма да са супер топли и задушевни, но пък всичко ще е точно и ясно.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ще сте заети да обновявате и преобръщате идеите за финансовото си състояние. Винаги има какво да се направи по този въпрос, по-важното е да не спирате мисълта за изобилието, което свободно тече към Вас.
Хороскопи от astro5.net
Back to top button