Хороскоп за 29 март 2023
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Опитайте да видите гредата в собственото си око преди да търсите грешките на другите. Този ден ви преподава един доста труден урок по търпимост и приемане към самите себе си.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Какви са вашите способи да убедите околните в своята правота? Мълчите и се сърдите или просто оставете нещата на собствен ход или пък правите нещо друго? И доколко всъщност ви е важно да сте прави? Едни такива въпроси е важно да си зададете, защото днес може би ще успеете да си отговорите.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ден за развиване на самодисциплина и самоусъвършенстване. Поемете отговорност за действията и бездействието си. И не се разсейвайте с всякакви незначителни подробности.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Не бързайте повече, отколкото е необходимо, че може да пропуснете нещо. Най-леко ще ви е на душата, ако отделите време за любимите си занимания и хора, а освен това ще сте с усещането за един ползотворен ден.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес се представяте в цялото и великолепие. Е, възможно е да драматизирате малко повече, отколкото е нужно, но това е част от чара ви. Може би ще ви се иска да си купите нещо по-специално. Хубаво е да включите и критическото си мислене в този процес.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Животът може да е твърде сложен в своето многообразие. Отсейте важното от дреболиите и успокойте душата си. Невъзможно е да обхванете всички подробности, така че защо просто не се радвате на наличното.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Основните ви действия ще са насочени към стабилизиране и преподреждане на финансовите въпроси. Същевременно ще сте твърде чувствителни към всички промени около вас и лесно ще се обиждате и тръгвате в грешна посока. Бъдете справедливи, не отсъждайте по непотвърдени данни.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Бихте могли да си прекарате един доста приятен ден, особено ако не го започнете с ранно ставане. Инициативата трябва да е във вашите ръце относно вечерните занимания.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Доста разсеяни ще сте днес, но пък това ще ви даде нова перспектива и разбиране за нещата около вас, освен това сте толкова очарователни, когато установите своята неадекватност.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Рядко нещата са лесни, но пък от всяка ситуация може да се научи нещо. Вие сте по трудните неща и знаете защо. Никой не е по-богат от вас след всичко, което сте направили.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Ден, в който ясно ще усещате как работи кармата. Нещата, които ви се случват в момента са резултат от собственото ви поведение досега и е важно ясно да си дадете сметка за това.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес ще се чувствате толкова леко, сигурни в себе си, но главното авантюристично настроени. Позволете си едно малко удоволствие, направете това, което все отлагате. Ако не сте дотам творчески настроени, потърсете вдъхновение от децата около вас.
Хороскопи от astro5.net
Back to top button