Спорт

Григор спря на 1/4 финал в Тайланд, Диа губи в Италия

Григор Димитров17-годишният хасковлия Григор Димитров и тайландецът Китипонг Вачирамановонг отпаднаха на четвъртфиналите на двойки на „чалънджъра“ в Хорат, който разпределя 50 хиляди долара. Първата ни ракета при мъжете и партньорът му, които играят с покана от организаторите, отстъпиха на поставените под № 4 тайландци Санчай и Сончат Ративатана с 4:6, 2:2 и отказ поради контузия.

Григор приключи участието си във втория турнир в Тайланд без да спечели точки за световната ранглиста на сингъл, където е 389-ти. Хасковският талант обаче ще прибави 13 точки към класацията на двойки, където е № 807, заради победата си в първия кръг в Хорат над австралиеца Крис Гучионе и бразилеца Марсело Торес.

Междувременно Диа Евтимова също приключи участието си на „десетхилядника“ в италианския град Латина. 21-годишната хасковлийка загуби във втория кръг от № 5 в схемата Сандра Мартинович. Тенисистката от Босна и Херцеговина, която е № 253 в света, се наложи над нашето момиче с 6-3, 6-4.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button