Спорт

Владо Арабаджиев тества картинг писта Хасково за републиканското

КартингПърви кръг от републиканския шампионат по картинг ще се проведе в неделя край града. С престижното състезание картинг писта Хасково официално ще открие сезон 2009. „Голямата ни надежда за Формула 1 Владимир Арабаджиев и неговите колеги вече втора седмица провеждат тестове на пистата. Въпреки кризата, тази година броят на пилотите расте, а с това и конкуренцията става все по-голяма“, коментира за Haskovo.info собственикът на местната картинг писта Иван Бакърджиев.

В края на април край Хасково ще се проведе двудневно открито състезание по картинг. Очаква се в надпреварата на 25 и 26-ти този месец да участват пилоти от всички класове, тъй като тя ще бъде генерална репетиция за първия кръг от Европейския шампионат през май. Домакин на състезанието отново ще бъде картинг писта Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button