Хасково

Македонско Ауди се запали на на магистрала Марица

ПожарнаМакедонски автомобил Ауди А6 се е запалил малко преди 18 часа вчера на магистрала „Марица“, съобщават от областната противопожарна служба в Хасково. Причината за инцидента е техническа неизправност. Изгоряла е цялата предница на колата.

Причината за пожара в автомобил в квартал „Орфей“ вчера, за който Haskovo.info писа, е самозапалване в ел. инсталацията, уточняват от пожарната днес. Колата пламна следобяд и бе изгасена от минаващ покрай нея младеж, който счупи стъклото с парче бордюр, за да достигне до огъня.

Газов котлон, аспиратор, готварска печка и тапети са унищожени при пожар в апартамент на хасковската улица „Княз Борис І“ вчера. Огънят в кухнята е пламнал заради неправилно използване на нагревателни уреди.

Огнеборците в областта вчера са гасили още един пожар с материални щети. Заради небрежност при боравене с открит огън на улица „Булаир“ в Тополовград е горял навес. Унищожена е 15 кв.м. покривна конструкция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button