Хасково

Листите на ГЕРБ без хора, които са участвали в управлението

Цветан ЦветановВ листите на ГЕРБ няма да има хора, които са били част от политическото статукво през последните 20 години, заяви днес в хасковски Минерални бани председателят на партията Цветан Цветанов. Макар че нашите хора са непознати, те са професионалисти, допълни той.

Още в началото на следващия мандат ГЕРБ ще внесе избирателен кодекс, който ще обхване всички закони, касаещи вота. Когато важни промени в изборното законодателство се правят в края на един мандат излиза, че управляващите се опитват да си гарантират служебен резултат, коментира Цветан Цветанов.

ГЕРБ няма да разчита на пищни медийни кампании за вота за европарламент и национално народно събрание, заяви Цветанов. Според него БСП има много пари от корупционните схеми и практики от този мандат и затова си позволява послания чрез медиите още преди старта на кампанията.

Цветанов е в региона, за да открие нови клубове на ГЕРБ в Минерални бани и Димитровград. По-късно тази вечер ще се срещне с членовете на партията от област Хасково.

 

 

Новия офис на ГЕРБ в Минерални бани

Новия офис на ГЕРБ в Минерални бани
 

Най-малките симпатизантки на партията на Бойко Борисов

Най-малките симпатизантки на партията на Бойко Борисов
 Рязането на лентата в курортното селище  Иван Петров и Цветан Цветанов

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button