Спорт

Григор пада в Израел, Диа – в Румъния

Григор ДимитровГолямата надежда на българския тенис Григор Димитров стартира със загуба на двойки на силния турнир на хард в Рамат Ашарон. Чалънджърът в Израел разпределя 100 000 долара награден фонд.

Хасковският талант, който от днес вече е № 380 в световната ранглиста, е единственият чуждестранен тенисист с покана от организаторите. Другите трима състезатели, получили „уайлд кард“ за турнира, са израелци.

Григор и германецът Михаел Берер изпуснаха победата в първия кръг от състезанието на двойки като отстъпиха на Брендън Евънс от САЩ и Джонатан Мъри от Великобритания със 7:5, 5:7, /8-10/. 

По програма утре следобед Григор трябва да излезе за първия си мач на сингъл срещу 166-тия в света Пракаш Амритраж. 25-годишният индиец е роден в Лос Анджелис и живее и тренира в САЩ. Миналата седмица той игра полуфинал на чалънджъра в Родос, в който Димитров отпадна още в първия кръг.

Хасковската тенисистка Диа Евтимова също претърпя неуспех на турнир за 100 000 долара само че в Букурещ. Тя бе разгромена от румънката Диана Еначе с 6:1, 6:4 и отпадна в третия кръг от квалификациите, където бе поставена под № 4.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button