Спорт

Детските градини първи в Хасково честват Деня на спорта

Ден на спорта 2008Денят на българския спорта – 17 май ще бъде отбелязан в Хасково с турнири и демонстрации по различни дисциплини в неделя. Първи празника ще честват детските градини в града. В дворовете на учебните заведения още днес ще се проведе спортен празник.

Утре началото на честването е в 9:30 часа пред зала „Дружба“ с турнир по стрийтбол. В 10 часа в зала „Юнак“ ще има демонстрации по спортна гимнастика, акробатика и скокове на батут. По същото време на стадион „Младост“ ще се проведе състезание по лека атлетика „Лъвски скок“.

В зала „Дружба“ в 10 часа е награждаването на най-добрите спортисти на СУ „Стефан Караджа“. Веднага след това учениците от спортното училище ще демонстрират умения по бадминтон, борба, вдигане на тежести, джудо, бокс, футбол, силов трибой и аеробика.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button