Хасково

Хасковски учителки с приз от национален конкурс

Сборник Скъпоценни камъчетаТри хасковски преподавателки бяха отличени в националния конкурс за учители- творци, а техни произведения влязоха в сборника „Скъпоценни камъчета“, който представя най-добрите стихове, разкази и есета в литературната надпревара.

Диана Тенева от СОУ „Паисий хилендарски“, Ели Видева от ОУ „Шандор Петьофи“и Ели Карагьозова от Професионалната гимназия по туризъм получиха наградите си на тържествена церемония в Стария град в Пловдив, където се състоя и официалното представяне на сборника в рамките на фестивала „Пловдив чете“. В конкурса за учители-творци, който стартира през януари, участваха няколкостотин преподаватели от цялата страна.

Професионалното жури, съставено от писателите Боян Биолчев, Бойко Ламбовски и Николай Табаков отличи произведенията на 120 от тях и ги включи в специален сборник на наградените участници. Литературната надпревара бе посветена на Европейската година на творчеството и иновациите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Valchinova
Valchinova
30.05.2009 16:09 16:09

Честито, колеги! Нека се множат вашите скъпоценни камъчета в съкровищницата на българската литература!

Valchinova
Valchinova
30.05.2009 16:09 16:09

Честито, колеги! Нека се множат вашите скъпоценни камъчета в съкровищницата на българската литература!

Back to top button