Хасково

Хасково ще си сътрудничи с четвъртия район на Виена

Подписването на споразумениетоХасково и 4-ти района на Виена – Вийден подписаха споразумение за побратимяване, сътрудничество и приятелство. Официалното парафиране на документа е станало миналата седмица по време на форума „Насърчаване на предприемачеството в България“.

По силата на споразумението Хасково и Виена – Вийден се ангажират да осъществяват, насърчават и подкрепят обмена и сътрудничеството с цел задълбочаване на връзките между двата региона. Ще се работи за реализиране на идеи, свързани с икономическото сътрудничество, институционалното развитие и обмен на опит, образование, спорт, култура, туризъм, екология.

От страна на Хасково споразумението е подписал председателят на общинския съвет Делян Делчев. За Виена- Вийден подпис е поставила Сузане Райхард – районен кмет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button