Хасково

Паспортна служба ще издава удостоверения и през уикенда

ПаспортОт днес хасковската паспортна служба приема молби за издаване на удостоверения за гласуване в изборите за европарламент в неделя. Временният документ ще бъде даван безплатно на хора, чиито документи са изгубени, откраднати или невалидни и няма да успеят да ги подменят до изборите.

Всички желаещи да се снабдят с удостоверение за евровота трябва да подадат заявление в звено „Български документи за самоличност“ в областната дирекция на МВР и РПУ-тата по места от 08:30 до 17:30 часа в дните до събота и от 8.00 до 15 часа в неделя. От 15 до 17 часа в деня на изборите молби за удостоверения ще се приемат само в областната дирекция.

От полицията увериха, че в седмицата преди вота всички звена за издаване на лични документи в областта ще работят с увеличено натоварване, а през уикенда служителите им ще бъдат на пълен работен ден. През двата почивни дни са осигурени и дежурни от група „Миграция“, които ще издават удостоверения за продължително и постоянно пребиваване на граждани на Европейския съюз.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button