Хасково

Застъпник правел проучване с „талони за гориво“

По обяд във финансово- стопанската гимназия вотът вървеше спокойно

По обяд във финансово- стопанската гимназия вотът вървеше спокойно

Сигнал за недостатъчен брой места в допълнителните избирателни списъци в село Широка поляна са подали от ДПС в Районната избирателна комисия, съобщи председателят й Димитър Велев.

Проблемът е, че в селото са пристигнали два автобуса с избиратели, които са били дописани в списъците, и свободното място в тях не е стигнало за всички. Ние не осигуряваме избирателните книжа и няма как да дадем допълнителни списъци, коментира Велев. Сигналът е препратен до Централната избирателна комисия за европейски парламент.

Сигнал е подаден от ДПС и срещу работата на полицията. От партията са се жалвали, че техен застъпник е задържан. Всъщност той е бил в РПУ Хасково, за да напише обяснения и след това си е тръгнал, заяви пред Haskovo.info говорителят на областната дирекция на МВР Нина Николова.

Повод за случката е сигнал, че край бившия икономически техикум се раздават „талони за гориво“. Според обясненията на застъпника той извършвал социологическо проучване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button