Хасково

565 деца изпратиха с концерт от общежитията в Хасково

УченициГодишният концерт на Обединени ученически общежития Хасково зарадва живеещите в тях ученици тази вечер. Тази година изпращаме 565 деца, разказа пред Haskovo.info помощник- директорът Наска Ангелова.

Концертът започна с поздрав за учениците и награди за тези, които са се изявявали през годината. Заедно с призовете обаче те трябваше да направят и демонстрация на уменията си по футбол, борба и народна топка.

УченициДецата от общежитията бяха поздравени и от гостите от Спортен клуб „Юнак“ и Танцов ансамбъл „Акцент“ към Основно училище „Любен Каравелов“. Последваха много песни и танци.

Успоредно с концерта въвреше и традиционната вече демонстрация на прически и грим, направени на място от хасковски майстори. Пространството пред единия от блоковете бе украсено като кораб с бели платна, символ на свободата.

Image Image

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button