Хасково

Йовчева си тръгва от областна администрация със спомен за пожарите

Райна Йовчева

Райна Йовчева

През последните 4 години направихме много, но остана и доста работа, която не успяхме да свършим, сподели на заключителната си пресконференция днес областният управител на Хасково Райна Йовчева. От днес тя излиза в отпуска, тъй като е мажоритарен кандидат на БСП на изборите за национален парламент.

Сред нещата, за които съжалява, че не е успяла да свърши по време на мандата си Йовчева посочи привличането на чуждестранни инвестиции в региона и утвърждаването на регионалното управление. Децентрализирането на държавната власт ще бъде много по-добро за хората, коментира губернаторът.

Друга важна промяна, която ще помогне на институции да си вършат работата по-добре, е хората в кабинетите да не се назначават по политически принцип, а всеки ръководител да може да си избира сам екипа.

Пред Haskovo.info Райна Йовчева сподели, че ще запомни времето като областен управител с пожарите. И в пряк, и в преносен смисъл думата „пожари“ ще остане в съзнанието ми като един от проблемите, с който сме се занимавали най-много, сподели Йовчева. По време на големите горски пожари тя координираше работата на отделните служби.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button