Избори 2009

Синята коалиция ще помага на всяка община в област Хасково

Част от кандидатите за депутати на Синята коалиция в ХасковоХасково е стратегическо място на пътя за Европа и е време да получи по-голяма европейска подкрепа, заяви по време на представянето на листата на Синята коалиция водачът й Петя Ставрева, която е и мажоритарен кандидат.

Листата с кандидат- депутати на Синята коалиция е най-добрата, правена през годините, коментира вторият в списъка Георги Шишков. В нея са едни от най-младите и в същото време качествени хора. Всички са професионалисти, които искат и могат да решават проблемите на хората в региона, допълни Ставрева. Освен Шишков сред първите пет всички останали са жени. Има представители на цялата област.

Първите двама в листата на Синята коалиция в Хасково - Петя Ставрева и Георги Шишков

Първите двама в листата на Синята коалиция в Хасково – Петя Ставрева и Георги Шишков

Няма друга политическа сила с такъв широк потенциал. Ние предлагаме разумна промяна, а нашата основна цел е да върнем България на правилния път, категорични са от Синята коалиция. Те обещават да поемат конкретни ангажименти към всяка община от област Хасково.

Като досегашен евродепутат и представител на Обединените земеделци водачът на листата и мажоритарен кандидат в Хасково Петя Ставрева ще бъде изключително полезна на региона. С контактите си тя може да привлече инвестиции и подкрепа за областта. Ще работим в посока ускоряването на възможностите, които дава Европейския съюз за страната и региона, каза Ставрева.

Анализът на разпределението на средствата от спечелени проекти показва, че парите отиват предимно в региони, които са близки на управляващите. Парите са за всички и ако се окаже, че съществува политическа намеса, това ще бъде огромен минус за България, заяви Петя Ставрева. Според нея една от основните причини за спрените средства от Европа е изгубеното доверие към управляващите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button