Избори 2009

Синята коалиция ще работи за просперитета на Хасково и региона

Листата на Синята коалицияПо време на управлението на Обединените демократични сили България стана част от политическата карта на Европа, а сега е на дъното по доходи. Това показва управленски дефицит, заяви Анастасия Мозер в Хасково. Лидерката на Обединените земеделци участва в откриването на кампанията на Синята коалиция.

България трябва да заеме своето достойно място. Навремето първи получихме достъп до САПАРД, а сега средствата са замразени. Причината за това е корупцията, която спря развитието на страната, коментира Мозер и допълни, че Синята коалиция се бори за запазване на средствата за хората, а не да отиват в нечий джоб.

Според заместник- председателя на Обединените земеделци Моньо Христов хората в Хасково знаят как да насочват своя път и могат да избират. Опитах се да улуча някоя дупка по пътя, но не успях, аргументира се Христов.

Петя Ставрева и Анастасия МозерВодачът на синята листа и мажоритарен кандидат в Хасково Петя Ставрева поздрави гостите в залата и припомни, че успешното финиширане на голямото състезание е на 5 юли. Тази избори са важна стъпка, защото е време за промяна и трябва да започнем да говорим в сегашно време за хубавите неща, а не както досега – в бъдеще.

Хората в листата на синята коалиция имат волята да работят за страната и просперитета на региона. Важно е да им дадем шанс с № 19, категорични бяха и симпатизантите, дошли на срещата с кандидати.

 Сред гостите бе кметът на Димитровград Стефан Димитров  Първите трима в синята листа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button