Хасково

Ерато помогна за създаването на поредния Биомаса Център

ЕратоОще един Биомаса Център се открива в София на 24 юни 2009, изграден със съдействието на хасковската фирма „ЕРАТО“. Подобни Биомаса Центрове вече успешно функционират в Хасково, Пловдив, София, Варна, Бургас, Стара Загора, а през миналата седмица бе открит такъв и в Самоков.

Основен партньор при въвеждане в експлоатация и работа на новата придобивка е фирма „Ератерм Тотал“ ООД – един от най-големите дистрибутори на „ЕРАТО“.

Разширяването на представителствата, които предлагат съоръжения, работещи на биомаса, както и на гориво за тях е свързано с дългосрочната стратегия на „ЕРАТО“ в сферата на възобновяемите енергийни източници. Чрез Биомаса Центровете се улеснява достъпът на клиентите до съоръженията, оползотворяващи биомаса и сами могат да се уверят в техните предимства – икономически, екологични и енергийно- ефективни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button