Избори 2009

Синята коалиция иска главна прокуратура да разследва Доган

Моньо Христов, Георги Димитров, Стефан ГероевГлавна прокуратура трябва да започне разследване на Ахмед Доган заради присвояване на власт и опит да изземе народния суверенитет, заяви днес в Хасково заместник- председателят на Обединените земеделци Моньо Христов. Повод за коментарите на представителите на Синята коалиция днес бе изказване на Ахмед Доган в село Кочан, община Сатовча. Там лидерът на ДПС заяви, че властта е в него и той разпределя порциите на финансирането в държавата.

Като си нямаме цар, явно си имаме султан, категоричен бе Христов. Според него изказването на Доган противоречи на конституцията, според която България е парламентарна република, а не емирство. Живеем в султанат и това трябва да бъде прекъснато, заяви председателят на щаба на сините в Хасково Стефан Героев.

Не може в 21 век след като дедите ни са се борили за свободата на тази страна някой да си позволява подобни изказвания, смятат от Синята коалиция. Те ще потърсят помощта и на други организации, за да спрат изборния туризъм на 5 юли. Недопустимо е в Турция да има разкрити 217 секции, а в останалия свят по-малко и да не се дава право на българите в другите страни да упражнят правото си на глас.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button