Хасково

Държавата отнема от Подмолов имущество за над 261 000 лева?

Съдът в ХасковоКомисията „Кушлев“ заведе дело в хасковския Окръжен съд за отнемане на имущество за над 261 000 лева от Антоан Подмолов. Той е с влязла в сила присъда за извършено престъпление по член 339, ал.1 от НК, който предвижда до 6 години затвор за незаконно притежаване на оръжие и боеприпаси. През януари Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност образува производство срещу Подмолов.

Според хората на Кушлев през периода 1984- 2008 година „лицето и неговата съпруга са реализирали общо приходи в размер на 449,19 минимални работни заплати за страната, а са извършили разходи в размер на 2 996,29 минимални работни заплати. Според събраните данни няма доказателства за законни доходи на лицето, които да му позволяват придобиването на процесното имущество“, съобщават от комисията.

Тя настоява да бъдат отнети от Подмолов в полза на държавата апартамент в Хасково с площ 107 кв.м., над 11 декара ниви в Ивайловград, два леки автомобила и налични суми по сметки в пет български банки, както и суми от продажбата на недвижимо имущество.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button