Хасково

БСП и Лидер лепят плакати посред нощ, здрави баби с придружител

ГласуванеДвайсетина жалби са подадени в РИК Хасково до следобяд. По-голямата част от тях са неоснователни, обясни председателят на комисията Димитър Велев. При част от проверките са установили нарушения, които обаче не могат да повлияят на резултатите от вота.

В Димитровград полицията е установила, че активисти на БСП и Лидер са лепили плакати в 2 часа тази нощ. В минералнобанското село Сърница възрастна жена е гласувала с придружител като е твърдяла, че не може да се движи и да вижда. Доказано е, че жената се движи без проблем. За слепотата си не е представила нужния документ.

Активисти на ДПС с тениски на партията са засечени в Долно Черковище. Те са били принудени да съблекат „агитационните материали“, уточниха от РИК. На няколко места в областта е засечено, че се описват в списъци избирателите извън секциите. Премахнати са и плакати, залепени в близост до изборните помещения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button