Хасково

Райна Йовчева благодари на хората за доверието

Райна ЙовчеваОбластният управител и мажоритарен кандидат на Коалиця за България Райна Йовчева благодари на хората, които са я подкрепили на изборите за Народно събрание.

Чрез обръщение, изпратено до хасковските медии, тя уверява, че ще продължи да отстоява гражданската си позиция и ще помага за всяка кауза в името на хората от региона.

Ето и пълния текст на обръщението:

Скъпи приятели,

Парламентарни избори 2009 са вече зад гърба ни.

Сигурна съм, че  срещу всяко име в бюлетината възложихте своите  надежди и очаквания, пропити с оптимизма за утрешния ден.Искрено се надявам, че политическата партия, спечелила убедително вота в цяла България ще защити достойно инвестираното доверие и ще сбъдне очакванията на своите гласоподаватели.

С кандидатирането ми като мажоритарен кандидат, ясно осъзнавах риска от подобни резултати и сега съм готова да заплатя политическата цена от своите действия.

Бих искала да благодаря на всички онези близо 38 000  жители на област Хасково, които привлякох като мои съмишленици и симпатизанти,  които ме оцениха като личност и дадоха своя вот за мен.

Благодаря на моите опоненти в в кампанията, с които доказахме, че можем да бъдем толерантни на състезателната права.

Благодаря на моя екип, с който направихме всичко възможно да се представим добре в предизборната кампания.

Благодаря на представителите на медиите, за обективните оценки и  съвместното ни сътрудничество през изминалия  мандат.

Както винаги съм твърдяла Хасково е моят дом. Обичам и живея с проблемите на областта. Бих искала да ви уверя, че ще продължавам да отстоявам  гражданската си позиция и ще помогна за всяка една кауза в името на благоденствието на жителите от региона.

Бъдете живи и здрави!

Поздрави:
Райна Йовчева

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Морфче
Морфче
08.07.2009 15:55 15:55

Много уважавам г-жа Йовчева и и свалям шапка! Ето от такива хора има нужда Хасково

Морфче
Морфче
08.07.2009 15:55 15:55

Много уважавам г-жа Йовчева и и свалям шапка! Ето от такива хора има нужда Хасково

Back to top button